Tuesday, November 19, 2013

3 mois en Belgique

 Nonii, vahele on jäänud juba pea kaks nädalat. Vabandan, kuid ei hakka isegi lubama, et katsun tublim olla. Elukene veereb juba päris hästi ja kiiresti ning blogi jaoks jääb üha vähem aega.
 Vahepeal olen peamiselt koolis käinud. Läheb juba päris hästi. Geograafias sain kaarditöös maksimumpunktid ning olin lisaks ka klassi kiireim. Töö oli aafrika riikide ning pealinnade peale.
Matemaatikas sain aga 12,5/15, mis on väga hea tulemus ka klassiga võrreldes.
Reedel oli ka arenguvestlus, kus klassijuhataja kiitis isale mind. Ütles, et see keeleline areng, mille ma kahe kuuga teinud olen on hämmastav, ta poleks seda uskunud.
Lisaks koolile ja õppimisele olen aega veetnud perega, oleme käinud kinos, väljas söömas, Porche klubi kokkusaamisel ning samuti külastasime Brugge.
 Brugge on Belgia kõige kaunim linn, mis asub Flandrias ning seda kutsutakse ka Põhja-Veneetsiaks. Selleks on põhjust ka, need imelised kanalid, mis igal pool vastu tulid, on vaatamisväärsused omaette.
Kuna pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna, siis olge lahked:







Real beer fans

Bon appétit!
These things were literally everywhere

Part of the grand place

Selfie
 Kuna päev oli suhteliselt tuuline ning jõudsime sinna alles lõunaks, siis tegime lihtsalt tuuri mööda vanalinna, sõime nagu kord ja kohus vahvleid ning peale seda oli plaan sõita tagasi koju, kuid otsustasime hoopis sööma minna hostema kodulinna Tournai'sse.
The grand place of Tournai
See postitus jäi nüüd lühikeseks, aga parem kui mitte midagi.

Ühtlasi tahaks veel kord õnne soovida oma kõige armsamale vanaisale! Joyeux anniversaire!

Bisous!

No comments:

Post a Comment