Sunday, October 6, 2013

This moment, we own it

 Tegus nädalake on jälle möödas. Nii palju juhtub kogu aeg.
Olen hakkanud jooksmas käima, okei vahelduva eduga. Ujumas hakkasin ka hostisaga käima. Kuidagi tuleb need šokolaadikogused ja kõik muu ju ära ka kaotada.

I discovered wonderful Belgium nature while running
Before I got lost
 Kolmapäev ja neljapäev olid tavalised koolipäevad. Õppisin uusi sõnu ning suhtlesin koolikaaslastega. Miskit erakordset ei juhtunud.
 Võib-olla ehk natuke siiski. Nimelt neljapäeval tuli minu prantsuse keele õpetaja minu juurde ning andis teada, et reedel lähme viimase kolme tunni ajal teatrisse ning tagasi jõuame umbes kell 17.
Kuid minul oli ju kohtumine teleMB'ga. Kodus andsin siis perele ka teada ning õnneks sai telekanaliga asjad ümber plaanitud.
My every morning view
  Reedel läksime klassiga Mons'i teatrisse. Kahjuks ei oska seda väga hinnata. Pean veel oma keeleoskust arendama selleks. Etenduseks oli Molièr'i "Les Femmes savantes", tõlkes "Õpetatud naised".
 Pärast teatrit tuli hostisa mulle järgi ning sõitsime koju, kus sain 5 minutit puhata ning seejärel asusin juba kaamera ette. TeleMB ajakirjanik ning kaameramees olid väga sõbralikud ning õnneks sain intervjuu inglise keeles anda. Kaamerataguselt rääkisime prantsuse keeles. Valmistasin eestipäraseid küpsiseid Follow-up'i jaoks ning rääkisin veidikese Eesti-Belgia erinevustest, põhjustest miks Belgiasse tulin ning veidike elust üldiselt. 
Cookies

My number one cookies fan!
 Uudislõiku ennast saab vaadata SIIT. Kahjuks on see prantsuse keeles.

 Laupäeval toimus meil Namuris Follow up koos kõigi teiste vahetusõpilastega, vanemad liitusid hiljem.
Seltskond oli suurepärane, muudmoodi vist polegi võimalik. Kõik pidid kaasa tooma ka oma riiki esindava magustoidu (põhjus miks küpsiseid tegin). Ning just need magustoidud lõpetasidki õhtu väga magusalt, proovisin enamikke, palun vabandust nende ees, kelle magustoit proovimata jäi, lihtsalt rohkem ei mahtunud. Kõik mida proovisin olid aga vägagagi huvitavad. Minu maksimumpunktid lähevad siiski Sannile ning tema mustikapirukale, see oli megahea

Having fun as usual
Laura (Estonia) & Lisa (Germany)
Amazing girl
 Ma pean veel harjutama seda harjumuspärast piltide tegemist, vabandan.

 Tänane möödub aga rahulikult. Sõime lõunat ning käisime hostisaga koertega jalutamas.. või siis koerad käisid meiega. Igaljuhul lõbus oli :)

Sorry guys, I'm just too lazy today to write in English as well. I hope google translate helps you :)






Bisous **

No comments:

Post a Comment