Tuesday, October 1, 2013

Formidable

 Wonderful, wonderful...
Pea nädal on taaskord möödas.
Reedel ei olnud taaskord kooli, seekord oli see üleriigiline. Selle puhul sõitsin ma Brüsselisse. Plaan oli minna üritusele: "Spectacle de la Grand-Place: Stromae, Puggy, Suarez et Soul" ehk lihtsamalt öeldes kontserdile, mille nimekaimaks esinejaks Belgia laulja Stromae.
 Et mitte raisata päeva, otsustasin minna juba hommikul. Plaan oli kohtuda Monise ja Luksiga, kuid lõpp-kokkuvõttes möödus päev hoopis Camila (Venezuelast), Annamari (Ungarist), Clara (Saksamaalt), Julieta (VÕP Rotaryga) ja Ricki (Hollandist) seltsis.
 Kõik oli väga tore ja rahvast oli megalt!

Videolõik, mida ka otse üle kanti

 Grand Place'le me lõpuks ei saanudki, kuna oli liiga palju rahvast. Seega läksime ülekaannet vaatama Place de l'Albertine'le, ka seal ole väga-väga palju rahvast ning ekraani oli selle rahvamassi kohta pisike, kuid polnud hullu. Leidsime endale kohakese ning rääkisime juttu ning tegime nalja. Peamiselt lugeski seltskond (kontserdile jäid Annamari, Clara ja Rick), see oli suurepärane! Mingi hetk läksime natuke jalutama, sest istumine tüütas ära ning kui oma jalutamisega Grand Place'le jõudsime tuli välja, et kontsert on läbi. Siiski-siiski, oli seal veel palju inimesi ning poitseinikud, uurisime asja ning tuli välja, et kõik ootavad Stromae väljumist mingist hoonest (pole päris kindel, kas see oli klubi, pubi või miskit muud). Otsustasime ka siis ootama jääda, sest Rick ei olnud veel Monsieuri isiklikult näinud, meie nägime ta ära lõunal, enne Ricki tulekut, siis kui proovi tegi. Kahjuks helistas hostisa mulle ja ütles, et ta on 10 minuti pärast rongijaama juures ning teistel läks rong samal ajal, seega tuli meil minna, jätsime Ricki üksi ootama. Kuid nagu Murphy seadus, helistas Rick meile 7 min hiljem ja ütles, et sai ta videole :)
Kokkuvõttes, oli päev/öö mega, koju jõudsin rampväsinult, kuid see oli kindlasti seda väärt.
Nädalavahetusel rohkem midagi suurejoonelist korda ei saatnud.

Monsieur Paul Van Haver personally
Unfortunately, all my pictures of him are blurry
The smallest house in Brussels
Tintin
No words needed

Manneken Pis and overflowing emotions
Left: Rick, Annamari, Camila
Front: Deanna (New Zealand)
Cuties: Annamari & Camila

Church inside

And outside, and yes, they've built houses around the church
Found some kinky souvenirs
Me & Julieta

Found big group of guides, so I had to go and ask for a picture :)
Lifesaver! (just for toilet)
Playing tourists
I'm too lazy to edit these photos so you just have to accept the red eyes and everything
Again, no words needed here

La Grand Place
Waiting for Stromae
 Muudel päevadel käin ikka koolis. Selles pole midagi eriti muutunud, arusaamisega on raskusi, aga eks ma püüan, iga päevaga ühe rohkem. Kuigi hommikul tahaks hea meelega voodisse jääda, ei ole koolis siiski midagi hullu.
Eile oli mul ka esimene töö, mida pidin kaasa tegema (õigemini oli see mu enda valik, tahtsin proovida). Matemaatikas. Minule tuli see üllatuseks, kuid polnud hullu. Leiutasin töös oma viise ning see tõi mulle kokku 2,5p 20st. Olin siiski uhke enda üle :)

Eile saabus ka PAKK! Täitsa üllatunud olin! :)
Mina oskasin oodata vaid kirja, kuid kui koju saabusin. teatas hostema, et täna saabusid mademoisselle Trinele kiri ja pakk!
SUUR-SUUR AITÄH!
Kallistan teid väga kõvasti, see oli nii armas!

SUPRISE!
The inside of it :) Yumm

To my international friends...
Another week has almost passed again. On Friday I want to Brussels with Rick, Camila, Annamari, Clara and we also met up with Julieta, who is an echange student with Rotary. We had an amazing day and night!
The concert, as much as we heard., wasn't that big of a deal. Well that doesn't matter, because I enjoyed the company. In the end we still saw Stromae face to face, so the hńight was a success.
Other days I've just gone to school. I don't know how it is with you guys but for me, waking up is still a struggle. I love my bed way too much. But days are still passing quite fast, so it's okay.
Also, yesterday I recieved a letter from my family and a package from my friends for my birthday. It was quite surprising, but that didn't affect my endless happiness. It was great to eat Estonian chocolate again and my hostfamily liked it aswell. Of cours, they said it was impossible to compare it to Belgian chocolate, but it was still good :)

Bisous!

NB! Reedel saab minust telestaar. Kohalik telekanal tuleb mind rääkima ja filmima mind küpsetamas eesti kaeraküpsiseid :)

4 comments:

  1. Ossa.. Anna siis meile kindlasti linki ka, kui nad sind rääkima tulevad :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui nad mind rääkima tulevad.. :) kindlasti :) kui ma suudan moodustada küsimuse selle lingi jaoks.. we'll see...

      Delete
  2. Trine kohaselt võiksid sa need küpsised ära kõrvetada :D Aga tegelikult. Ma ei andesta sulle kui sa tuled tagasi ilma selle puuripoisi kujuta ja ühe gaidita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No selle puuripoisiga on lihtne, gaidiga.. läheb keeruliseks :)

      Delete